Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

Kikapcsolodás, főleg pároknak

Töltsenek felejthetetlen napokat nálunk, nyugodt kellemes környezetben, szálláshelyünket folyamatosan igyekszünk a vendégek elvárásának megfelelően alakítani. 27 éve állunk a vendégeink rendelkezésére, sok megelégedett vendégünk jár vissza és viszi tovább jó hírünket. Mivel törekszünk csendes, nyugodt környezetet biztosítani, így főleg párok jelentkezését várjuk, akik erre igényt tartanak. Ismerkedjen meg Balatonfüreddel, egy kicsit másképpen! Sokan nem tudják, hogy Füreden nem csak megmártózni lehet a Balatonban, hanem pl. ivókúrával javíthatjuk egészségünket. A füredi savanyúvíz forrás vizét, melyből 4 is van, gyógyvízzé, illetve gyógyforrássá nyilvánították. 1971-ben gyógyüdülőváros lett, 1987-től a Szőlő és Bor Nemzetközi városa. A település kellemes klímáját a Balaton-felvidék előhegyeinek köszönheti, ezek védik a Bakony felől érkező hideg szelektől. A szárazföld és tó közötti levegőcsere, az állandó légmozgás tiszta, pormentes levegőt biztosít, és gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. A város gazdag történelmi emlékhelyekben, melyek többségét felújították. A vendégek szívesen sétálnak a reformkort idéző város utcáin, az út porát tájjelegű borokkal öblíthetik le, és ha már megéheztek, sok étterem nyújt kulináris élvezetet. A várost körülölelő hegyeken nagy sétákat lehet tenni.

Rózsa Panzió

1 hálószoba, 2 férőhely
5 fürdőszoba
5500,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Jelenlegi áraink 2018. jún. 15-ig 5 500 Ft/fő/éj+IFA. 2018. jún. 15-től aug. 31ig várhatóan 7 500 Ft/fő/éj +IFA. Az árak tájékoztató jelegűek, változtatási jogát fenntartjuk. SZÉP kártyát elfogadunk.

Balatonfüred

Déryné.u.11 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu