Ha foglalt, küldhetünk ajánlatot más szabad időszakra?
IGEN, küldhetnek!
NEM, csak a megadott jó!

Kikapcsolodás, főleg pároknak

Kiadó apartman szállás Balatonfüred Déryné.u.11

Töltsenek felejthetetlen napokat nálunk, nyugodt kellemes környezetben, szálláshelyünket folyamatosan igyekszünk a vendégek elvárásának megfelelően alakítani. 27 éve állunk a vendégeink rendelkezésére, sok megelégedett vendégünk jár vissza és viszi tovább jó hírünket. Ismerkedjen meg Balatonfüreddel, egy kicsit másképpen! Sokan nem tudják, hogy Füreden nem csak megmártózni lehet a Balatonban, hanem pl. ivókúrával javíthatjuk egészségünket. A füredi savanyúvíz forrás vizét, melyből 4 is van, gyógyvízzé, illetve gyógyforrássá nyilvánították. 1971-ben gyógyüdülőváros lett, 1987-től a Szőlő és Bor Nemzetközi városa. A település kellemes klímáját a Balaton-felvidék előhegyeinek köszönheti, ezek védik a Bakony felől érkező hideg szelektől. A szárazföld és tó közötti levegőcsere, az állandó légmozgás tiszta, pormentes levegőt biztosít, és gyógyítja a szív és érrendszeri betegségeket. A város gazdag történelmi emlékhelyekben, melyek többségét felújították. A vendégek szívesen sétálnak a reformkort idéző város utcáin, az út porát tájjelegű borokkal öblíthetik le, és ha már megéheztek, sok étterem nyújt kulináris élvezetet. A várost körülölelő hegyeken nagy sétákat lehet tenni.

Rózsa Panzió

5 hálószoba, 19 férőhely
5 fürdőszoba
4000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Jelenlegi áraink 2016-ban 4000 Ft/fő/éj+IFA. 2017 májusig várhatóan nem változnak várható áraink. de a változtatás jogát fenntartjuk. SZÉP kártyát elfogadunk.

Balatonfüred

Déryné.u.11 kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2017 kiadoapartman.hu