Ha foglalt, küldhetünk ajánlatot más szabad időszakra?
IGEN, küldhetnek!
NEM, csak a megadott jó!

Idilli környezetbe, hangulatos apartman házakba várjuk az idelátogatókat! Nálunk megtalálja a pihenésre leg alkalmasabb helyet!

Kiadó apartman szállás Bakonybél Petöfi u.5.

A Bakony legszebb részén, Bakonybélben tornácos parasztházban igényesen kialakított apartmanok és nagy udvar várja pihenni vágyó, nyugalmat kereső vendégeit. Családdal, gyermekekkel érkező vendégeinket is remek elfoglaltságok várják. Ilyenek mint: -Pannon Csillagda: a háztól mindössze 1 percnyi sétára található -Borostyán-kút és kálvária: 10-15 perces sétával megközelíthető -Odvaskő barlang és túra útvonal: a falutól 4km autóval megközelíthető az ösvény kezdetéig. -Kőris-hegy, Vajda Péter kilátó: túrázóknak ajánlott, pár órás túra, de a faluban közlekedik túra kisvonat amellyel kényelmesen megcsodálhatják a környéket több program keretein belül. -Eszterházy-kastély Pápa: most renovált kastélyrész korhű előadásokkal mutatja be az oda látogatóknak az akkori életet. -Várkertfürdő: nem régbővített élmény és gyógy fürdő garantált feltöltődés mindenki számára,ráadásul aki nálunk száll meg 10%-os kedvezménnyel juthat be a hét bármely napján! -Sóbri Jóska Bakonyi Kalandpark: intenzív és élmény dús kikapcsolódást nyújt az egész családnak. Nagyjából 1 óra autóval innen. -Veszprémi vár: autóval vagy busszal is jól megközelíthető, nagyjából 1 órányi utazást jelent. -Veszprémi Állatkert: csodás környezetben szemlélhetjük meg hazai és távoli országok állatait. -Zirci Ciszterci Apátság: renoválása most is folyamatban van, nem csak a mesés templomot, de ezen kívül a templom kertet és 2 érdekes kiállítást is megtekinthetünk. -Zirci Arborétum: könnyű sétákra alkalmas botanikus környezet várja feltöltődésre vágyó vendégeit. El vagyunk látva látnivalókkal bőven, és még talán nem is mutattam be mindent most Önöknek. Ha egy igazán nyugodt de mégis program dús vakációt szeretnének maguknak és családjuknak akkor Önöknek nálunk lesz a legjobb helye! Saját udvarunkon találnak fedett bográcsozó, fedett grillezőhelyet-szalonnasütő helyet, kinti padokat, hintát és persze hatalmas udvart ahol senki más nem zavarja Önöket a pihenésben. Kellemes pihenést kívánunk! SZÉP Kártya elfogadó hely. (Kérem az ezzel való fizetési szándékát előre jelezni, csak így tudjuk elfogadni!)

1

1 hálószoba, 4 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
3500,-Ft/fő/éjtől

tetőtér

2 hálószoba, 6 férőhely
1 nappali
1 konyha
2 fürdőszoba
3500,-Ft/fő/éjtől

3

1 hálószoba, 3 férőhely
1 konyha
1 étkező
1 fürdőszoba
3500,-Ft/fő/éjtől

4

1 hálószoba, 4 férőhely
1 konyha
1 fürdőszoba
3500,-Ft/fő/éjtől
AKCIÓ!
Júniusban last minute ajánlat! Vasárnaptól kezdve csütörtökig 3 éjszakát tölthet 2 éjszaka áráért.
SZÉP kártyát elfogadunk!

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Bakonybél

Petöfi u.5. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2017 kiadoapartman.hu