Sütiket használunk. Megengedi, hogy személyre is szabjuk ajánlatainkat? Tudnivalók...
Ha foglalt, ajánlhatunk szabad időszakot?
IGEN
NEM

A Mátrában, panorámás vendégházunk várja Önt és barátait.

Vendégházunk kisebb konferenciák lebonyolítására, csapatépítés, termékbemutatók megtartására is alkalmas. Az 5 db nagy méretű szoba 2 szinten, 200 m2-en helyezkedik el. A 120 m2-es földszinten található a nagy méretű nappali kandallóval, a nagy méretű étkező, a jól felszerelt konyha, valamint egy földszinti zuhanyzó és két illemhelyiség. Szintenként van légkondicionákó berendezés. 3 db nagy méretű fagyasztós hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobában, valamint a nappaliban is van TV, az egész házban Wifi működik. A nappaliban karaokee lehetőség is adott! A teljes kapacitás 22-25 fő + egy közeli vendégházban még 12 főt tudunk elhelyezni. Abasár község a Mátra kapujában, Gyöngyöstől és Mátrafüredtől 5 percnyi távolságra, a Sár-hegy ölelésében, páratlan szépségű völgyben fekszik. Vendégházunk a község legmagasabb pontján áll, ahonnan csodálatos panorámát nyújt a kertünk végén magasodó Sár-hegy, a Kékes-tető, a közeli és távoli hegyek sokasága. A vendégház egész évben üzemel, a túrázás, kirándulás kedvelői mellett várjuk a síelés szerelmeseit is. Autóval pár perc alatt az ország legmagasabb pontján, Kékes-tetőn hódolhatnak szenvedélyüknek. Borospincénkben kitűnő zamatú borainkat kóstolhatják meg. Szeretettel várjuk!

Vendégház

7 hálószoba, 21 férőhely
1 nappali
1 konyha
1 étkező
3 fürdőszoba
3 erkély
3 terasz
4000,-Ft/fő/éjtől

Az árak tájékoztató jellegűek, az utazás időpontjának, az eltöltött éjszakák és a vendégek számának függvényében változhatnak! Pontos árakért kérjen ajánlatot!

Vendégházunk kisebb konferenciák lebonyolítására, csapatépítés, termékbemutatók megtartására is alkalmas. Az 4 db nagy méretű és 3 kis méretű szoba 3 szinten, 200 m2-en helyezkedik el. A 120 m2-es földszinten található az egyik kisebb szoba, nagy méretű nappali kandallóval, a nagy méretű étkező, a jól felszerelt konyha, valamint egy földszinti zuhanyzó és két illemhelyiség. Szintenként van légkondicionákó berendezés. 3 db nagy méretű fagyasztós hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobában, valamint a nappaliban is van TV, az egész házban Wifi működik. A teljes kapacitás ebben a vendégházunkban21-23 fő. További vendégházainkkal együtt a kapacitásunk 100 fő

Abasár

Fő út 5. kiadó apartman

kiadó apartman
© 2011-2019 kiadoapartman.hu