Velić Horvátország kiadó apartman

A/Az 11141 üdülőház (Velić, Zagora - Közép-Dalmácia) a/az Apartman (1) típusú szállásegység(ek)et tartalmazza és a tengertől 38000 m-re fekszik. A közelben homokos tengerpart található. Mivel az épóletben nincs más apartman vagy szoba, így nyaralásának ideje alatt Ön lesz az egyetlen vendég az objektumban. A tulajdonosok az objetkumban tartózkodnak az Ön nyaralásának időtartama alatt.
Ebben a házban az internet használatát tartalmazza az ár. Az épület körüli udvar alapterülete 600 m2. Az objektumhoz tartozó parkolót is használhatja. Az objektumtól gyalogos távolságra található Azok a szolgáltató egységek, melyek 1 kilométernél távolabb találhatók, a következők: Gyógyszertár, Mentők, Bankomat, Éjszakai szórakozóhely, Központ, Étterem.
6
 
01.01-
4
68
5
81
6
94
Az Apartman 6 főt tud fogadni. Az ágyak a/az 2 hálószobában vannak, melynek méretei 102m2. A forró nyári estéket a vendégek saját teraszukon élvezhetik. A közös barbecue-helyet a vendég szabadon használhatja. A lefoglalt szállásegység vendégeinek az érkezés napján a helyszínen letétet kell fizetniük (az összeg a honlapon fel van tüntetve).

Velić apartman

Velić Horvátország kiadó apartman